• Suomi
  • English
  • Eesti
  • Русский
  • Latviešu
  • Lietuvių

 

Suomen vanhin kuivurinvalmistaja

Arskametalli Oy sijaitsee Somerolla Varsinais-Suomessa. Jo kolmannessa polvessa toimiva perheyrityksemme on valmistanut vuodesta 1958 lähtien viljankuivureita, viljasiiloja, elevaattoreita, kuivuriuuneja sekä puhdistimia. Elementtirakenteiset pakettikuivaamot tulivat tuotevalikoimaan vuonna 1972. Nykyistä tehdasrakennusta on laajennettu kahdeksan kertaa ja tällä hetkellä työtilaa on n. 7000m2.

Arskametalli Oy:lle on myönnetty CE-merkintä rakenteellisille hitsatuille teräskokoonpanoille ja tuotejärjestelmille sekä sisäiselle laadunvalvonnalle. Toimintamme perustuu SFS-EN ISO 9001 -laatujärjestelmään ja kantavien rakenteiden osalta SFS-EN ISO 3834-3 -hitsausvaatimusten täyttämiseen. Toiminnassa on huomioitu SFS-EN ISO 14001 ympäristö- ja OHSAS 18001:fi työturvallisuusjärjestelmän oleelliset vaatimukset. Ympäristön suojelun huomioimme kaikessa toiminnassamme.
 

Arska-tuotteissa näkyy ammattilaisen työn jälki

Keskitymme ainoastaan viljankuivaukseen ja varastointiin, joten pystymme suuntaamaan kaikki voimavaramme korkean laadun ylläpitämiseen ja pysymään jatkuvasti kehityksen kärjessä kuivaustekniikassa.

Viljankuivurien, uunien ja muiden laitteiden yksityiskohdat on kehitetty suomalaisilta viljelijöiltä vuosikymmenien aikana saatujen kokemuksien perusteella. Korkeasta laadusta pidämme kiinni tinkimättä ja valmistustekniikkamme edustaa alan huippua.
 

Suomalaiset viljelijät ovat vaativia asiakkaita

Asiantuntijoina he arvostavat Arskan ykkösluokan laatua ja erinomaista kestävyyttä. Toimintamme perustana on hyvä asiakastyytyväisyys, johon pääsemme valmistamalla viljankäsittelylaitteita tehokkaalla ja kilpailukykyisellä toiminnalla sekä toimitustäsmällisyydellä.

Ketään ei jätetä kuivurin kanssa yksin. Järjestämme keväisin uuden kuivurin hankkineille perinteiset isäntäkurssit, joissa käymme kuivurin asennuksen ja käytön läpi vaihe vaiheelta.

 

LuotettavaKumppaniyritys